Alt du bør vide om tyngdetæpper

Mærker du nogle gange uro i kroppen, og har du nogle gange svært ved at falde til ro, når du skal slappe af eller sove? Der findes heldigvis mange hjælpemidler, der kan få dig en i mere rolig tilstand. Du har måske allerede hørt om en tyngdedyne, som du kan bruge i stedet for din almindelige dyne. Men vidste du at der nu også findes tyngdetæpper, som du kan bruge, når du skal tage en lur eller har brug for at slappe af på sofaen? Tyngdetæpperne er en stor nyhed, da den dækker et andet behov end den traditionelle tyngdedyne gør. 

Håndlavet tyngdetæppe i høj kvalitet 

Der findes allerede nu flere slags tyngdetæpper på markedet inden for stressnedsættende og beroligende tæpper. Scandinavian tyngdetæppe er et håndlavet tyngdetæppe i høj kvalitet, som du både kan bruge, når du skal slappe af, tage en lur eller til de sommernætter, som er ekstra varme. Tæppet vejer 9 kg. og fås i en mørk farve. Vælg det hos Scandinavian Rest og oplev de mange fordele. Her får du gratis fragt i hele landet og en rigtig god service.  

Du skal ikke bekymre dig om temperaturerne  

Du skal ikke frygte at tæppet bliver for varmt at sove med, da det håndlavede tæppe er flettet sammen. Dette betyder, at der er en god ventilation i tæppet, da varmen fra dig har mulighed for at passere gennem hullerne i fletningerne. Der er altså en anden ventilation i tyngdetæppet end der er i tyngdedynen. Derfor er tyngdedynen bedre til de nætter, som ikke er varme sommernætter. Ved de varme sommernætter vil et tyngdetæppe være helt optimalt, så du stadig kan finde ro i kroppen, også selvom der er tropenat udenfor.  

Hvad gør tyngdeprodukterne for dig?  

Det er vigtigt at kunne finde ro og slappe af. Hvis ikke man kan det, kan det være skadeligt for ens mentale helbred, som i sidste ende kan resultere i stress, angst og depression. Et tyngdetæppe hjælper dig og din krop med at finde ro, når I har allermest brug for det. Derfor kan det være sundt for dit mentale helbred at bruge et tyngdetæppe.  

Modsat mange tyngdedyner, har tyngdetæppet ingen kugler i sig, hvilket resulterer i en mere jævn fordeling i tæppet. Dette gør at du får den samme mængde af tyngde over hele det område af din krop, som du dækker med tæppet.  

Tyngde produkter til børn 

Det er ikke kun voksne der kan have problemer med at finde ro og med at falde i søvn om aftenen. Det kan børn sagtens også, og det sker faktisk ofte at børn har svært ved at finde roen, når de skal slappe eller ind i søvnen. Kroppen har brug for at slappe af, især når man er barn. Kroppen er nødt til at kunne slappe af, for at kunne udvikle sig ordentligt. Derfor findes der også mange forskellige tyngdeprodukter til børn på markedet. Disse produkter vejer naturligvis mindre end tyngdeprodukterne til voksne, ganske enkelt fordi børnenes kroppe er mindre og kræver en lavere vægt og mindre tyngde for at kunne falde til ro.  

Andre populære indlæg