Bliv inspireret af smukke lanterner


Findes der noget smukkere og mere stilet end at komme ind i en smuk indgang med lysende lanterner ved døren?

Hvis du er én af dem, der er vild med dét, så må du hellere følge med her. For hvad er det nu lige der gør lanterner til noget særligt? Og hvor skaffer man nogle smukke, elegante lanterner?

Køb smukke lanterner

Der findes et hav af forskellige lanterner, hvad end du er til den rå stil, den skandinaviske stil, det boheme-look, sprællede farver eller den mere moderne stil.

Det store spørgsmål er, hvor man skal købe sine lanterner.

Mange vil nok ty til internettet, og her er der også mange smukke lanterner – og helt sikkert flere, som vil falde i din smag. Hvis du ikke er til internetshopping, kan det naturligvis også lade sig gøre at købe lanterner i fysiske butikker. Eksempelvis kan lanterner købes hos isenkræmmere, indretningsbutikker, møbelforretninger, plantemarkeder og større shoppingcentre og malls.

æstetisk lanterne

Dimensioner og designs

Når du skal på indkøb efter dine kommende lanterner, er det en god idé at forventningsafstemme, hvorvidt lanternerne skal kunne det ene eller det andet udtryksmæssigt. Skal de give kant til rummet, skal de byde velkommen udenfor dit indgangsparti, eller skal de skabe indendørs hygge? Dét er nogle spørgsmål, der er gode at stille sig selv inden købet.

Når du går i dybden med udtrykket af dine lanterner, kan det være en god idé at tænke over farven, materialet, formen og størrelsen på lanternen.

Er det et stort rum? Er det et anonymt rum? Hvilke materialer og farver har dine møbler? Disse spørgsmål kan du blandt andet bruge til at komme frem til dine behov og din stil.

Tips til at vælge de rigtige lanterner

Her får du lidt tips og tricks til valget af lanterner:

  1. Vælg to lanterner for at skabe harmoni – på den måde passer lanternerne som minimum til hinanden.
  2. Match lanternerne med dine møbler eller andre elementer i det givne rum.
  3. Hvis dine lanterne skal bruge udendørs, kan du passende farvekoordinere dem med dine vinduer, på den måde passer de flot til facaden.
  4. Væg lanternens størrelse efter rummets størrelse. Skal lanternerne være på et lille badeværelse, bør lanternerne også være det. Skal lanternerne være i en stor hall, kan de sagtens have en større størrelse og være i et mere voluminøst materiale – det samme gælder for udendørs lanterner.
  5. Hold dig til en farve lanterner, hvis du gerne vil holde et stilrent look, på den måde formår du at undgå en følelse af kaos og rod. Hvis du derimod gerne vil skille dig ud, kan det være en sjov og spændende idé at have lanterner i forskellige former og farver.

Når det kommer til lanterner, er der altså et hav af muligheder. Derfor er det blot at finde frem til, hvad netop du synes bedst om, samt hvad der passer bedst til dit eget hjem og rum. Find inspiration på nettet og i butikker – så skal du nok finde nogle supersmarte lanterner.

Andre populære indlæg