Derfor skal du have en sleepcarrier til din baby

Der er så mange ting, man pludselig skal have styr på, når man har fået sit første barn. Der findes en masse produkter, som er lavet for at gøre livet med baby nemmere. Læs med her om, hvorfor du skal have en sleepcarrier til din baby.

Du kan tage baby med rundt

Det er svært at bevæge sig rundt med en baby, men en Najell sleepcarrier gør det hele lidt nemmere. En Najell sleepcarrier er udstyret med en bæresele, så du let og nogenlunde elegant kan bevæge dig rundt i lejligheden med baby, mens du gør dine daglige gøremål. Det kan f.eks. være, at du skal hen til køkkenet for at lave mad til din baby – så er det straks lettere, hvis du kan bære babyen i en Najell lift, så du ikke forstyrrer ham eller hende, hvis baby endelig er faldet i søvn.

Du får et legetæppe med i prisen

Det er vigtigt, at din baby bliver stimuleret i en tidlig alder. En Najell lift kan også slås ud og lavet om til et  legetæppe, så det er virkelig et produkt, der har mange ting i én. Det betyder også, at du selv er fri for at tænke i ekstra ting – for din sleepcarrier har det hele. Det er smart med produkter der er multifunktionelle, for så er der én ting mindre, man slipper for at skulle ud og bruge penge på.

Når du skal ud ad døren

Det kan være noget så besværligt at komme ud ad døren med en lille nyfødt. Men med bæreselen på din Najell lift, bliver det hele lidt nemmere. Du kan altså sagtens også bruge din sleepcarrier, når du skal ud ad døren. Som nybagte forældre leder man ofte efter produkter, der gør livet med en nyfødt lidt nemmere – og det gør en sleepcarrier. Den kan nemlig også sagtens passe ned i en barnevogn, så du kan komme ud på farten med din baby. At Najell liften kan sættes i en barnevogn, betyder derfor også, at du kan komme ud af døren med baby uden at vække ham eller hende – for baby bliver jo bare transporteret i din seng, han eller hun allerede ligger i.

Find det lette valg

At blive forælder er noget af det største, man kommer til at opleve i sit liv, men det er samtidig også det hårdeste, derfor skal man lede efter produkter, der er smarte. Her er en Najell lift næsten uundværlig, for som du kan læse dig frem til, så er det virkelig mange ting i én, man køber på én gang. Du har både et tæppe, baby kan ligge på, et transportabel babynest med bæresele, samt en seng til baby, som også fungerer til en barnevogn, når man skal ud ad døren.

Der er ingen grund til ikke at tage den nemme løsning, specielt ikke, når man står med den største udfordring, man nogensinde har haft. Lyder det som om, at en Najell lift er noget, du kan bruge?

Andre populære indlæg