Det er rigtig smart med et whiteboard til hjemmet

Det er nok ikke så ofte, at du ser whiteboards i folks hjem. Men det er faktisk rigtig smart. Det er nemlig ganske belejligt at have et whiteboard, man kan notere en masse forskellige ting på. Det kan for eksempel være små reminders. For vi kan alle komme til at glemme småting i hverdagens travlhed. Står det med store, røde bogstaver, er det svært at glemme.

Whiteboards kan anvendes til så meget forskelligt, hvis du er kreativ

Udover reminders, kan whiteboards også bruges til mange andre ting. I børnefamilien kan de bruges til at lave forskellige, sjove tegninger. Det kan for eksempel være en tegning, hele familien laver sammen. Det gode er, at det er nemt at slette eventuelle fejl igen. Så det er en sjov oplevelse selv for dem, der ikke er så gode til at tegne. Find whiteboards i en masse størrelser. Man kan også bruge whiteboards til at holde styr på forskellige ting. Hvis børnene har pligter, kan de skrives ned, så det er nemmere at holde overblikket. Det kan især være belejligt, hvis de har forskellige pligter fra uge til uge.

Noget, der er smart ved whiteboards, er, at de ofte er magnetiske. Så du kan for eksempel også bruge det som en slags opslagstavle, hvor der hænger familieminder og lignende. Så kan du hænge hyggelige billeder ét sted, holde styr på pligter et andet sted, skrive reminders et tredje sted osv. Whiteboards fås i forholdsvist store størrelser, så det er bestemt muligt med en hel masse forskelligt på. Dog fås de også ret små, hvis det er det, du har behov for.

https://whiteboardshoppen.dk

Whiteboards er geniale til tegn og gæt

Noget, mange godt kan lide at spille, er tegn og gæt. Det er et rigtig sjovt spil både til selskabet, men også til familien. Har I et whiteboard, er det rigtig nemt at komme i gang. For det er nemlig så nemt at slette det, man har tegnet, når runden er ovre. Derudover kan et whiteboard også bruges til andre spil. For eksempel til at holde styr på scoren eller til at skrive reglerne på. For at gøre rengøringen af dit whiteboard ekstra nem, kan du købe en microfiberklud med magnet. De er effektive og fås ganske billigt. Det kan nemlig være rart at have sådan en, da de er perfekte til at rengøre dit whiteboard.

Arbejder du hjemme, er et whiteboard meget belejligt. Rigtig mange bruger små post-it-sedler, hvilket også fungerer. Men de har det med at forsvinde i tide og utide. Det gør et whiteboard altså ikke. Så kan du skrive alle dine reminders ét samlet sted, hvor de bliver, til du fjerner dem igen. Har du et par tuscher i forskellige farver, kan det også fungere rigtig godt. For så kan du lave din egen farvekode. Ting, der haster, kan være med rødt, ting, der kan vente, kan være med grønt osv. Et whiteboard kan altså bruges til meget mere, end de fleste lige går og tror.

Andre populære indlæg