Få en personlig cykelhjelm hos Yakkay


Cykelhjelme er ikke ligefrem kendt for at være flotte, hvilket også er grunden til, at mange vælger ikke at bruge en, også selvom det er en dårlig ide. Med en Yakkay cykelhjelm vil du have mulighed for at finde en cykelhjelm som passer din personlighed uden, at den er klodset eller grim. Du kan læse mere om Yakkay cykelhjelme her.

Cykelhjelm og hovedbeklædning i ét

Som nævnt før er cykelhjelme langt fra det flotteste, du kan have på, imens du cykler rundt udenfor. Heldigvis har Yakkay lavet en innovativ løsning til dette problem. Det vigtigste ved en Yakkay cykelhjelm er selvfølgelig, at den beskytter dit hoved, hvis du skulle komme ud for et cykelstyrt.

Det betyder ikke, at din hjelm skal være grim. For at give dig mulighed for at gøre din cykelhjelm lidt mere personlig, så kan du vælge et stofcover til din cykelhjelm, hvilket vil gøre, at den ligner en helt almindelig hat. Du kan få dit cykelcover til at ligne forskellige hatte, og hver model kommer i flere forskellige farver og mønstre. Hvis du er blevet interesseret i at købe en, så kan du finde et stort udvalg af Yakkay cykelhjelme her.

hjelm
People rides bike on the road with beautiful colorful sunset sky. Sport and active life concept.

Hvordan virker en Yakkay cykelhjelm?

Du har stor mulighed for at udskifte designet på din cykelhjelm, men hvordan fungerer det? Når du køber en Yakkay cykelhjelm, køber du faktisk kun en bowling-formet cykelhjelm. Disse er udstyret med 6 lufthuller, hvilket sikrer, at du ikke overopheder, når du bruger hjelmen. Hjelmen har bløde stropper som gør den behagelig at have på. Derudover er der også en skruejustering i nakken, så du er sikker på, at hjelmen sidder som den skal. Hvis den cykelhjelm ikke sidder rigtigt, så kan du ikke være sikker på, at den vil kunne beskytte dit hoved ordentligt under et cykelstyrt.

Selve cykelhjelmen har en glat og skinnende overflade, hvilket gør den flot i sig selv. Den kommer også i lang række farver, så du kan finde lige præcis den farve, som du bedst kan lide. Hvis du ikke føler, at hjelmen er flot nok i sig selv, kan du købe et af de kendte covers separat. Coveret bruges ved at strække den ned over cykelhjelmen, hvor den vil sidde fast – også når du cykler.

Dansk innovation når det er bedst

Danmark er beundret verden over for vores mange innovative løsninger til hverdagens problemer, og Yakkay cykelhjelme er ingen undtagelse. Derudover giver det også god mening, at et firma som Yakkay er opstået i Danmark.

Vi er et land som er glad for at cykle, men det er langt fra os alle, som kan lide cykelhjelme. Selvom løsningen på at gøre cykelhjelmen flottere er simpel, så er den stadig ny og innovativ. Derudover er det også rart, at Yakkay giver dig mulighed for at skifte din hjelms design ud, når du har lyst. Du skal ikke tænke på at købe en helt ny hjelm, når du er træt af den gamle, men blot købe et af de flotte covers, hvilket gør det billigere at skifte stil.

Andre populære indlæg