Få smukke sommernegle


Det er sommer lige om lidt og derfor også tid til at skifte de lange bukser ud med kjoler og nederdele. Det er der nok man som har glædet sig til.

Mange kvinder får en trang til for eksempel at skifte frisuren ud, så man rigtig kan mærke at nu har årstiden skiftet fra vinter til sommer.

En anden måde man kan bidrage til denne transformation, er ved gel polish. Man kan måske overveje at belønne sig selv med et sæt nye negle. Det kan være man som en del af sommerlooket, kunne tænke sig at få lidt ekstra pleje til sine negle, og derfor vælger at gå til en neglesalon, som helt sikkert nok skal sikre at du kommer ud med nogle smukke sommernegle.

Gel polish er en fantastisk ting her til sommer, hvor man er mere ude end hjemme, og derfor ikke har hverken super meget tid eller lyst til at sidde derhjemme og bruge lang tid på at lægge neglelak. Det smarte ved gel polish er at har en meget lang holdbarhed. Det kan faktisk sidde i op til tre uger på neglene uden problemer. Det vil sige at to eller tre behandlinger hos en neglesalon, kan du være sikret smukke sommerklare negle i 2-3 måneder.

neglekunst

Vælg mellem smukker farver og finishes

Gel polish kommer ligesom almindelig neglelak i et hav af farver og farvenuancer. Her kan man virkelig slå sig løs. Hvis man barer ønsker sig smukke negle som passer til enhver lejlighed, så kan det godt være en god ide at tænke over det, når man vælger farven på sine gel polish.
Nogle af de klassiske sommerfarver er de mere lyse pastelfarver, en lys syren lilla, eller en lys rosa farve vil unægtelig få en i sommerstemning.
Inden du tage ned til salonen, kan du eventuelt lige tage et kig på din sommergarderobe. Er din garderobe overvejende hvid? Så kan du næsten vælge hvilken som helst farve til din gel polish. Men er du typen der har en lidt mere spraglet garderobe, hvor både, blå, rød, gul, grøn og lilla er til stede, så kan det være du skal overveje om din gel polish skal have en mere neutral farve, så den i de tre uger den sidder der, kan passe til det hele.

Få nail art på din gel polish.

Det gode ved at gå til en negletekniker i en neglesalon, er at de er uddannet til at pleje og pynte dine negle, derfor er det også muligt at få lavet noget helt specielt på dine negle. Nogle vælger at få lavet noget sjovt nail art på deres sommernegle. Det kan være du har valgt en hvid gel polish, men alligevel synes det bliver lidt kedeligt at gå rundt med hvide negle. Med nail art kan du får lavet nogle helt simple og enkle motiver, det kan være en sol, eller måske en fin og let sommerblomst. Hvis du ikke er så meget til den slags, kan det også være nogle helt stilrene grafiske mønstre.  Med nail art, er du i hvert fald sikret at din gel polish ikke bliver kedelig.

Andre populære indlæg