Festlige balloner med tryk til børnefødselsdagen

Lever du i en sammenbragt familie? Og vil du gerne gøre noget ekstra for dit stedbarn eller dine stedbørn til deres fødselsdag? Så kan et godt sted at starte være at købe balloner med tryk til fødselsdagsfesten. Læs meget mere om det herunder, så du er helt klar til den næste børnefødselsdag.

balloner med tryk

Hvilke farver skal du vælge?

Balloner med tryk er en rigtig sjov og festlig måde at pynte på til for eksempel en børnefødselsdag. Hvad der gør det endnu bedre, er, at du kan få disse balloner i 29 forskellige farver. Det kan være farver lige fra hvid til sort eller for eksempel lime eller lavendel. Hvilken farve du ønsker, kan afhænge af mange ting. Det kan for eksempel være, at I holder et forårstema, så det skal være nogle friske, men blide farver. Eller måske der skal være knald på med neonfarver om sommeren.

Det kan også være, at I holder et juletema, så de skal være røde og hvide. Eller måske dit stedbarn selv skal have lov til at bestemme farven eller farverne. Det er helt op til jer, hvordan de skal se ud.

Hvilken slags tryk?

Men når der nu er tale om balloner med tryk, er farverne selvfølgelig ikke det eneste vigtige. For du skal jo også finde ud af, hvad der skal på af tryk. Det kunne være dit stedbarns navn eller måske dit stedbarns yndlingsdyr. Det kunne også være en sød hilsen. Mulighederne er uendelige, og måske du har en ide om, lige præcis hvad der skal stå eller være på ballonerne med tryk. Uanset hvad du vælger, er der en god chance for, at dit stedbarn bliver glad for tanken og pynten.

Med helium?

Hvis du skal gøre ballonerne endnu mere festlige, kan du vælge at få helium i dem. Så kan de rigtig flyve rundt, og børnene kan lege med dem. Måske der pludselig også er en, der så begynder at snakke lidt sjovt. Disse balloner med tryk kan holde helium i sig i 6-10 timer, så det er bare med at nyde dette, så længe det varer. Det kan dog også være, at I ikke synes, at helium er nødvendigt. Det er bestemt heller ikke en nødvendighed. Det kommer an på, hvad man er til.

Specifikationer om balloner med tryk

Når ballonerne er pustet op, er de cirka 80 cm i omkreds. Og de er cirka 26 cm i diameter ved det bredeste sted. Endelig er trykbredden cirka 12 cm. Ballonerne kan holde i et til to år. Og de bør opbevares i en lukket emballage ved minimum 15-20 grader. På denne måde kan du beholde dem i lang tid, hvilket er smart. For så behøver du nemlig ikke at købe dem, lige inden de skal bruges.

Og det kan være rigtig smart, hvis du gerne vil være ude i god tid og har fundet de rette balloner med tryk. Endelig bør du også undgå, at ballonerne bliver udsat for sollys og lignende. For sådan kan du nemlig også forlænge deres levetid.

Andre populære indlæg