Her finder du det bedste legetøj til voksne


Legetøj er normalt noget, som vi forbinder med børn. Børn lærer gennem leg, og derfor er legetøj ekstremt vigtig for dem. Voksne leger ikke længere, de arbejder, ikke?

Jo, men ikke helt. Der findes områder, hvor du gerne må lege som voksen. Og her gælder det også stadig, at leg er en af de bedste måder at lære på. Det er sex, det drejer sig om. Medmindre du med god samvittighed kan sige at du allerede har lært alt der findes om sex, bør du måske læse videre.

Er sexlegetøj noget nyt?

I mange århundreder har alt der har med sex at gøre være tabubelagt. Det er det også stadig i store dele af verden. Heldigvis ikke længere her i Danmark og heller ikke i det meste af Europa. Men aftabuisering af sex er ikke noget, der er afhængig af en vestlig livsstil og moderne vestlige holdninger. Tværtimod. Det er tabuiseringen, der er typisk for den vestlige verden. Og derfra har den igennem den kristne religions udbredelse spredt sig til resten af verden. Nærmere sagt, er det de tre mellemøstlige religioner, jødedommen, kristendommen og islam, der er ansvarlige for undertrykkelsen af seksualiteten.

Dette betyder dog ikke, at alle andre verdens kulturer har været frisindede. Nogle har, nogle har ikke.

I Europa er aftabuiseringen af sex kun knap 100 år gammel. Den startede i de ”vilde 20’ere”. Det er også i denne periode, at sexlegetøj begyndte at blive hvermandseje. Kig på Sexnetto.dk og se hvor stort et udvalg det er blevet til. Men som sagt, helt så hurtigt gik det ikke. Det tog trods alt 100 år.

Og nej, sexlegetøj er ikke noget nyt. Det har altid eksisteret, lige så længe som vi har dyrket sex. Det nye er, at vi nu åbent kan tale om det, og at vi kan købe det online.

bedste sexlegetøj

Hvorfor bruge sexlegetøj?

Spørgsmålet kan lige så godt vendes om, så giver det måske mere mening: hvorfor ikke bruge sexlegetøj?

Sex er de voksnes mest populære fritidsbeskæftigelse. Næsten alle er glade for at dyrke sex. Nogle mere end andre, men det er nok den største fællesnævner blandt alle voksne i hele verden. Og de fleste vil også være enige i, at det bør være sjovt. Med forbehold for fundamentalistiske tilhængere af de tre mellemøstlige religioner måske. Men hvem ved hvad de gør bag lukkede døre? Og netop her findes der gode argumenter for sexlegetøj.

Når du bruger sexlegetøj frem for at have en affære, bryder du ingen ægteskabsløfter.

Først og fremmest, fordi det skal være sjovt

Men det alene ville nok ikke gøre sexlegetøj så populært som det er blevet. Grunden til at bruge sexlegetøj skal være, fordi det er sjovt. Det kan og vil berige dit sexliv og bandlyse rutiner og kedsomhed fra soveværelset. Eller hvor end du ellers gør det.

Det er også en skrøne, at det først og fremmest er mænd, der bruger sexlegetøj. Faktisk findes der et langt større udvalg af sexlegetøj til kvinder.

Andre populære indlæg