Hjælp til VVS arbejde i Stenløse


Skal du bruge hjælp til en VVS opgave relateret til enten gas, vand eller varme, så er det vigtig at finde en dygtig VVS’er eller blikkenslager, så du ikke får unødvendige efterregninger på baggrund af et dårligt stykke håndværk. Du har sikkert prøvet, at dit toilet var tilstoppet eller ikke kunne skylle ud, og du selv kunne ordne det, men det er ikke altid klogt selv at rode med det. Når det gælder f.eks. blikarbejde såsom tagrender, facader og lignende, så kan det have fatale konsekvenser for din sikkerhed, hvis du ikke har styr på hvad du laver. Forsikringsselskaberne er heller ikke meget for at dække eventuelle skader, når uheldet er ude, hvorfor det ligeledes er vigtigt at vælge en autoriseret VVS installatør til dine opgaver.

I Stenløse og omegn er der stor efterspørgsel på VVS arbejde, hvorfor Flex VVS ApS har valgt at placere deres virksomhed her. Som autoriseret VVS installatør ved netop Flex VVS ApS, hvorfor det er vigtigt, at det er en professionel som varetager VVS-opgaver herunder gas, vand og varme. Sajad der ejer Flex VVS ApS udtaler bl.a.:

”Vi kommer tit ud til en opgave, hvor vi kan se at privatpersonen eller en ikke-autoriseret installatør, har været på sagen før vi ankom. Det er først og fremmest en skam, fordi vedkommende får en ekstra regning, men samtidig kan det være farligt at rode med gas, vand og varme uden særligt kendskab.”

Der er ikke mangel på VVS i Stenløse, eftersom der findes et hav af konkurrenter til bl.a. Sajad og hans virksomhed, men her er det værd at bemærke ikke alle er autoriseret VVS’er. VVS-ingeniør er ikke en beskyttet titel, hvorfor du ofte vil se stillingsbetegnelserne bygningsingeniør med speciale i VVS, lige så vel som du vil se virksomheder bryste sig med at være et autoriseret VVS selskab. Hvis man vil være autoriseret, skal man blot gennemgå kontrol fra en række instanser, som er overvåget af sikkerhedsstyrelsen.

Hvad kan en VVS’er hjælpe med

Nogle gange kan det være svært at vide, hvilke opgaver de forskellige håndværkerfag dækker over, og der er faktisk flere grene af VVS uddannelser. Den tekniske erhvervsuddannelse tager ca. 4 år afhængig af retning, som kan være energispecialist, ventilationsteknikerinstallationstekniker eller ”almindelige” VVS’er/blikkenslager. De fleste vil dog kunne være behjælpelige med klassiske VVS opgaver så som:

  • Stoppet vask, toilet og afløb
  • Kloakrenovering
  • Installation og eftersyn af gasfyr og gaskedel
  • Tag og facadearbejde
  • Varmepumper
  • Rådgivning og energioptimering af f.eks. radiatorer
  • Installation af gulvvarme
  • Service og eftersyn af fjernvarme, gasfyr og andre VVS installationer

Service og eftersyn er mindst ligeså vigtigt som VVS installationen i sig selv, fordi det kan være med til at sikre dig at et langvarigt og bæredygtigt produkt, som ikke giver dig dyre efterregninger på sigt.

Mangler du en autoriseret VVS’er til en opgave eller to i Stenløse og omegn, så kan du evt. hive fat i Flex VVS ApS, som netop har beliggenhed på Frydensbergvej 23 i 3660 Stenløse.

Andre populære indlæg