Kend dine immaterielle rettigheder

Hvis du har et online firma af en hvis størrelse, så kan det være du har haft problemer med, at folk stjæler indholdet på din hjemme side, kopier dit domænenavn eller lignende. Men denne slags krænkelser er der råd for, du har nemlig en række rettigheder, som gør at dit varemærke ikke kan krænkes. På nemrettihed.dk kan du læse mere om dine rettigheder og hvad du skal gøre, hvis du er i den situation at der er nogen der kopierer dig. https://nemrettighed.dk/er et advokatfirma, som hjælper dig hvis dine immaterielle rettigheder bliver krænket, så du kan blive erstattet og få det der er dit for dig selv igen. Her kan du også læse mere om immaterielle rettigheder, eller IPR.

Hvad er nemrettighed.dk? 

Nemrettighed.dk er, som før nævnt, et advokatfirma, der hjælper dig hvis dine digitale rettigheder bliver krænket. De kan blandt andet give en gratis vurdering af din sag, hvis du mener der er nogen der krænker din ophavsret, kopier dit domænenavn eller krænker dit varemærke eller design. Så kan du på bagrund af denne vurdering tage en god beslutning om du har lyst til at gå videre med sagen. På den måde så kan du bare koncentrere dig om dit firma, mens advokaterne sørger for, at der ikke er nogen der kopier dine gode ideer, dit brand eller dit domæne. Alle disse ting er en del af din IPR, som bør beskyttes. 

Hvis du har et nyt design eller lignende du gerne vil have patent eller ophav på, så kan du også hjælpe dig med denne proces. De gør med andre ord det juridiske ved din forretning en smule nemmere, så alt du skal gøre er at koncentrere dig om at drive forretning. Hvis du er interesseret i at få en vurdering eller læse mere om dine muligheder, så kan du altid læse mere på nemrettighed.dk, eller kontakte firmaet, så du kan få en nem og gratis vurdering af din sag eller sager. Så kan du til hver en tid for din IPR beskyttet.  

Hvorfor beskytte sin IPR? 

Selvom det kan virke lidt ligegyldigt, at nogen laver et domænenavn der minder om dit, eller laver et design der er tæt på noget du har lavet, så kan det have store økonomiske konsekvenser for din forretning. Du kan nemlig risikere, at de kunder du skulle have haft går til din konkurrent, så din konkurrent tjener alle de penge du skulle have tjent på din IPR. Det er derfor altid vigtigt, at man beskytter sin ophavsret, så man ikke mister penge og kunder til et firma, der har kopieret den oprindelige designer.  

Hvis ulykken er ude og du har mistet omsætning på grund af en der har krænket din ophavsret, så kan nemrettighed.dk henvise dig til en god advokat, så du kan få en sag op og stå på benene. På den måde kan de hjælpe dig med at få den erstatning du har ret til, hvis du skulle have mistet omsætning i en sådan situation.  

Priserne varierer lidt, alt afhængigt af hvilken opgave der er brug for. Ting som varemærke registrering koster gerne omkring 3000 kroner, men det kan variere, alt afhængigt af hvilket land du vil registreres i. Det er dog altid gratis at få en vurdering af din sag, hvis du mener at nogen krænker dit varemærke! 

Andre populære indlæg