Opgrader hjemmet med fine fliser til badeværelset

Uanset om du er ved at renovere, om du skal flytte i nyt hus eller noget helt tredje, er det en god idé at tage et kig på badeværelsefliserne. Badeværelset er et sted, hvor vi bruger meget tid, og derfor er det også vigtigt, at det er et rum, man føler fungerer. Læs videre her hvis du mangler lidt inspiration til hvilke fliser, du skal vælge.

Find den rette flise

Der findes et væld af forskellige fliser til badeværelset, som man kan investere i, og det er jo i og for sig skønt, selvom det kan være svært at finde ud af, hvilke fliser der er de rette. Hvis du har svært ved at finde ud af, hvilke fliser til badeværelset du skal vælge, kan du starte med at se nærmere på hvilken stil, du har i huset i forvejen. Find fliser til badeværelset ved at spørge dig selv, om du vil følge den stil, eller give badeværelset sit eget præg?

Ensfarvede fliser

Hvis du for eksempel gerne vil have et simpelt badeværelse, som kan passe ind i de fleste indretninger, er det en god idé at gå med helt almindelige ensfarvede fliser. Et ensfarvet gulv givet et roligt udtryk, og med det kan du også vælge at afprøve forskellige former for indretninger. Hvis du vælger fliser til badeværelset i for eksempel en jordfarve, er det også med til at gøre indtrykket i rummet roligt.

fliser til badeværelset

Marmor-look

Hvis du gerne vil prøve noget lidt vildere med dine fliser til badeværelset, kan du vælge at investere i fliser med marmor-look. Det kan være en god løsning til dig, der gerne vil lege lidt med indretningen og ikke er bange for at prøve noget, som er lidt vildere.

Med marmor-looket kan du både indrette simpelt, men det giver også muligheden for at prøve noget andet. Marmor giver et high-class udtryk, og det er okay at være lidt royal, når man indretter med disse fliser. Giv den gas med vilde blomsterudsmykninger, store fine lamper og andre pompøse ting, som virkelig fremhæver marmorens royale look. Hvis det bliver for pompøst for dig, kan du altid gå tilbage til at dekorere lidt mindre vildt – det gode ved marmorflisen er, at den passer til nærmest al slags indretning, og derfor kan man altid ændre stil.

Træ-look

Det er naturligvis med praktisk at have fliser på badeværelset, fordi der ofte kommer meget fugt og vand på gulvet, og på den front er fliser lettere at gøre rene end træ. Hvis du alligevel er hooked på træ-looket, kan du nemt finde fine fliser til badeværelset, som ligner at det er træ. Det kan være en god løsning, så du kan få det udseende, du gerne vil have på fliserne, samtidig med at gulvet er nemt at holde rent.

Med træ-looket kan du også give badeværelset et lidt spa-agtigt præg. Trælignende fliser kan give et eksotisk præg, som vi ofte forbinder med spa. Både det eksotiske og det spa-agtige er noget, som du virkelig kan udnytte i indretningen med for eksempel store grønne planter, fletkurve, duftpinde og mange andre ting.

Andre populære indlæg