Sig god bedring med blomster

Kender du en person, som af den ene eller anden grund kunne bruge en smuk buket, der ønsker god bedring? Det kan være, at det er en kollega, som er gået ned med stress og derfor bruger noget tid derhjemme. Eller det kan være et familiemedlem, som har brækket benet på en skiferie.

Der kan være mange situationer, hvor der pludselig er en, som er blevet syg – enten mentalt eller fysisk – som derfor har brug for så meget opbakning som muligt. Og hvis det ikke er muligt selv at besøge personen, så er det en rigtig fin gestus at sende en buket blomster, der ønsker god bedring. Det er nemlig rigtig dejligt at vide, at man ikke er alene.

Der er mange måder at være syg på

Der er rigtig mange forskellige situationer, hvor det vil give mening at sende en buket blomster, fordi der netop er rigtig mange forskellige måder, man kan være syg på. Det kan være, at man har en sygdom, som rammer kroppen fysisk, og som naturligvis gør, at man ikke kan meget andet end at ligge i sin seng – det kunne også være, at man har været gennem en større operation, som gør, at man selvfølgelig tager en lille pause fra hverdagen.

Det kan også være, at det er mental sygdom, man kæmper med, og især i dette tilfælde vil en lille ting som en buket blomster, der ønsker god bedring, faktisk have større betydning, end man måske lige skulle tro.

Det er altid rart at vide, at du ikke er alene

Det, som man nemlig føler, når man modtager en sådan buket, er, at man ikke er alene, selvom det godt kan føles sådan. Når man er syg, både mentalt og fysisk, kan man nemlig godt føle sig lidt afskærmet fra den virkelige verden, og derfor er det bare rigtig dejligt at vide, at der er nogle skønne mennesker derude, som tænker på en.

Det gør også, at man føler sig mere fortrøstningsfuld i forhold til at skulle tilbage til hverdagen, når man har det bedre. Og selvom at alle ens bekendte selvfølgelig ikke sender en buket blomster, så er det alligevel en rigtig fin gestus, som man bør overveje, hvis man kender nogen, som man tænker kunne have brug for det.

Udvælg en personlig buket med brev til en, som du holder af

Udover selve buketten kan man også tilføje et lille brev, som helt konkret ønsker god bedring og måske også skriver, at man glæder sig til at se personen igen, når dette forløb er slut. For selvom buketten nærmest taler for sig selv, så kan en lille besked lige sætte prikken over i’et.

Så ved man også, at der er nogle der står bag buketten, som virkelig oprigtigt ønsker god bedring, og som glæder sig rigtig meget til at se en igen, når man ikke længere er syg. Og det er altså guld værd.

Andre populære indlæg