Skab liv og glæde i indretningen med Hübsch

Når vi vælger at omgive os med danske og internationale design møbler, så handler det ikke kun om, at vi ønsker kvalitet eller at fremvise, at vi har råd. Basalt set handler design om at skabe værdi og glæde for brugeren.
Og netop glæde går ganske godt i spænd med Hübsch møbler, da den unge virksomhed netop skaber design med en vision om at skabe glæde for øje.

Dette ønske, eller den vision om man vil, kan både mærkes og ses tydeligt i hvert enkelt produkt, lige fra deres mindste accessories såsom vaser og porcelænsvarer til deres møbler som sofaer, reoler, og stole m.m.

Ungt design med forbrugeren i centrum

Design behøver ikke at være ensbetydende med gamle familievirksomheder, der har eksisteret siden din morfar var dreng.
Design kan også være ungt og have rod i drømme om en bedre fremtid, og en forbruger i centrum.
Det er netop det møbler fra Hübsch kommer af – brandet blev grundlagt i 2010 og favner flere designere der ønsker at skabe kollektioner med en rød tråd.
Hübsh kombinerer klassisk design fra hele verden, med et strejf af nutidens trends og finurligheder der lader dig skabe dit helt unikke rum. Så hvis du ønsker moderne boligindretning med glæde og personlighed, kan det betale sig at investere i de skønne møbler fra Hübsch. 

Hübsch møbler

Tag ansvar

Vi ved alle, at miljøet og verdens fremtid er noget, vi skal tage alvorligt, og noget der hviler på os og på de valg, vi tager.
I mange år har designindustrien været klandret for at have et tungt Co2 aftryk og være med til at skabe forbrug.
Hos Hübsch anerkender man, at alt, hvad der bliver produceret, har indvirkning på miljøet.
Derfor er deres tre nøgleord bag deres filosofi ud over glæde :

  • Åbenhed
  • Ansvarlighed
  • Fællesskab

Med disse værdier, og med omtanke i valg af materialer og produktionsstrategier håber Hübsch at være med til at skabe en bedre og mere bæredygtig verden.
Det gode ved designmøbler er at de ofte har en lang levetid og dermed i sig selv er en bæredygtig investering.
Og netop med henblik på at skabe bæredygtighed er det vigtigt, at du vælger møbler, der skaber værdi og gør dig glad, så de ikke bare ryger ud igen efter kort tid.
Alle møbler fra Hübsch bliver efter 2020 fremstillet i FSC-certificeret træ.

Sælg og køb brugte designmøbler

Ønsker du at være med til at skabe en mere bæredygtig fremtid, så er det på ingen måde dumt at vælge design møbler til din boligindretning – som alt andet godt så bevarer møblerne nemlig ofte deres værdi og kan derfor nemt gensælges.
Du vil derfor måske ikke kunne spare en masse penge, hvis du vælger at købe brugte designmøbler selv – til gengæld vil du have god samvittighed over, at du er med til at mindske Co2 aftrykket. Dansk og international møbeldesign har oplevet både op- og nedture gennem de seneste årtier. Tendensen er dog at trenden altid kommer igen og vender tilbage til det gode design, de gode materialer og den høje kvalitet.

Andre populære indlæg