Sommerkjoler til enhver stil

Sommertid er kjoletid. Uanset om du leder efter den perfekte sommerkjole til strandturen, byturen eller bare til at nyde de varme dage i, så finder du et par gode tips her.

Selvom det danske vejr er lunefuldt, kan du nemlig finde masser af sommerkjoler der passer til hvilken som helst lejlighed, og selv en regnvejrsdag i ferien bliver lidt bedre med en flot kjole.

Moden denne sommer

Er du til Boheme, oversize og natkjole lignende- one-size stil så er der lagt op til at sommeren i år netop kan blive din perfekte kjole sommer. Det er nemlig nogle af de ting moden dikterer for sommerkjoler i år, og en Rabens saloner kjole rammer rigtig godt ned i denne stil.

Har du aldrig ejet en Rabens saloner kjole før, så er tiden ved at være moden til det nu. Du finder helt sikkert en Rabens saloner kjole der passer perfekt til din krop, og til enhver lejlighed som sommeren må byde på.

Der findes selvfølgelig også andre designere og smukke sommerkjoler i boheme stil, men lige netop i år er Rabens saloner kjole lykkedes med at ramme lige ned i moden, og kjolerne passer perfekt ind i den nordiske blide stil som vi elsker.

Find din Rabens saloner kjole lige her: https://www.butikhanghoj.dk/maerker/rabens-saloner.

https://www.butikhanghoj.dk/maerker/rabens-saloner

Vælg kjole efter din kropsform

De smukkeste kjoler er dem som både føles rigtigt og sidder rigtigt på kroppen, så når du skal vælge din næste sommerkjole er et godt tip, at gå efter din kropstype.

Har du f.eks. lyst til at fremhæve dit kraveben, men skjule dine arme, og samtidig fremstå med mere figur så kan du med fordel vælge en skjortekjole. Har du i forvejen rigeligt med former, men ønsker at fremhæve taljen, så kan en slå-om-kjole være det rette valg for dig.

Strop-kjolen er naturligvis perfekt til dig der gerne vil fremhæve dine arme. Tænk altså på hvad du vil fremhæve og hvad du gerne vil skjule når du vælger sommerkjole.

Kjoler med spræl, striber, eller ensfarvet

Sommeren er den perfekte tid til at bære flotte farver og mønstre, men er du typen der er i tvivl om du kan bære det, så læs med her.

  • Ensfarvede kjoler er selvfølgelig klassiske og kan være meget smukke, og du går sjældent galt i byen.
  • Stribede kjoler har en tendens til at fremhæve din krop eller gøre dig smallere alt efter om du vælger vandrette eller lodrette. Brug det til din fordel.
  • Mønstre og farver fremhæver din personlighed og tiltrækker opmærksomhed, vælg dem når du er i godt humør og ønsker at skabe en positiv og god stemning.

    Uanset om du vælger en farvet, en stribet eller en simpel sommerkjole, så kan du altid give den endnu mere personligt præg med ekstra styling. Her skal du blot vælge det modsatte af kjolen. Altså simpel og ensfarvet styling til kjoler med spræl, og en lidt mere vovet og levende styling til ensfarvede kjoler.

    Med den rette styling kan den samme sommerkjole bruges til både hverdag og fest.

Andre populære indlæg