Spring ud i balayage – du vil ikke fortryde det

Mange kvinder skal ofte til frisøren for at sikre, at deres frisure stadig ser ny og frisk ud. Det gælder særligt, hvis man har farvet ens hår eller har fået lavet ’striber’ i det. Det kræver nemlig, at man besøger ens frisør ret ofte for at undgå udgroninger.

Hvad er det?

Balayage lyder måske lidt eksotisk og som en fremmed ferieø, men det er det ikke. Balayage er en hårfarveteknik, hvor man kan undgå hurtige udgroninger og få et skarpt look. Frisøren farver håret et stykke fra bunden og giver håret et mere blødt resultat.

Frisøren maler med frihånd direkte på håret i mindre sektioner og sikrer et naturligt look, som mange kvinder ønsker at opnå. Det er særligt blevet populær inden for de seneste par år, men det er langt fra en ny teknik.

Man bør ikke forsøge sig med det derhjemme, men i stedet opsøge en frisør for at få det perfekte balayage hår. Hos frisøren kan du nemlig være sikker på, at du kommer derfra med den rigtige farvesammensætning og et resultat, som du er tilfreds med.

Det perfekte sommerhår året rundt

Balayage er særlig populært, da det giver et rigtigt sommerlook. Du får nemlig hår som ser solkysset og naturligt farvet ud. Det er ligesom, når solen naturligt afbleger spidserne og visse dele af håret efter en god og solrig sommer.

Dit hår er nemlig lysere i spidserne end tættere på rødderne. Du vil derfor kunne have din naturlige hårfarve ved rødderne og så kun farve eller afblege dine spidser, så det ser naturligt ud. Din frisør vil helt sikkert kunne hjælpe dig med at finde den mest naturlige og bedste løsning til dig.

Kræver mindre vedligeholdelse

Da balayage kun kræver, at man behandler ens spidser og ikke hele håret, så vil man også kunne gå væsentligt længere mellem ens besøg hos frisøren. Det er en klar fordel, hvis du har en travl hverdag og derfor ikke har mulighed for at tage til frisøren en gang om måneden.

Da det ikke kræver den samme opfriskning, som almindeligt farvet hår, så vil det også være en billigere løsning i længden. Du vil kun behøve at tage til frisøren, når dit hår har brug for at blive klippet eller hvis du ønsker at opfriske din balayage.

Find inspiration

Inden du sætter dig i frisørstolen og begynder på din nye hårrejse, så skal du sørge for at finde lidt inspiration. Da balayage bliver lavet med frihånd, så findes der også forskellige måder at gøre det på.

Der vil derfor også være en del forskellige resultater, som man kan komme derfra med.

Du skal sørge for at være klar over, hvad du gerne vil have, så du er sikker på, at din frisør og dig er enige om, hvad der skal ske. Du kan eventuelt medbringe et billede fra nettet eller tage et billede af en venindes hår, hvis hun har fået det lavet.

Andre populære indlæg