Et hurtigt tip der får dig til at se friskere ud

Man kan hurtigt fare vild i junglen med gode råd til hvordan man får huden til at se yngre ud, hvordan man skal klæde sig rigtigt for at være med på moden, og hvad man skal spise og drikke for at få et smukt ansigt.  

Et rigtig hurtigt tip hvis du gerne vil se frisk ud er dog at have fokus på dine øjne, det er nemlig noget af det første andre mennesker kigger på. Ser dine øjne trætte eller tunge ud, så frisk dem op med en eye patch, en af de hurtigste måder at kvikke dit ansigt op på. 

Friske øjne til jobsamtalen kan gøre en forskel 

Har du nogensinde taget dig selv i at dømme andre mennesker ud fra deres udseende, nej vel? For det må man jo ikke, men hey, hvis du nu skal være helt ærlig så gør vi det jo alle. De første 30 sekunder danner vi os et indtryk af den person vi står overfor og det hænger altså ved noget tid, så hvis dit førstehåndsindtryk ikke sidder lige i skabet, så skal du som regel arbejde lidt ekstra for at skabe det rigtige indtryk.  

Hvis dine øjne ser trætte eller tunge ud, så kan du hurtigt blive dømt som en kedelig, doven person eller i værste tilfælde en der ikke kan disponere over sin tid særlig godt, da man forbinder trætte øjne med manglende søvn. Det er alt sammen noget man ikke ønsker at blive forbundet med til en jobsamtale. En hurtig pleje med en eye patch kan give dig det rette løft inden en jobsamtale. 

Pas godt på dig selv og din hud 

Vi ser selvfølgelig ikke kun godt ud for andres skyld, men også for at vi selv har det godt og ikke får problemer senere i livet.  

Huden omkring øjnene er noget af det mest sårbare på vores krop, og derfor skal vi passe ekstra godt på her. En eye patch med naturlige ingredienser kan give en sund og spændstig hud. Dermed hjælpe en eye patch dig med at undgå sorte rander og poser under øjnene, men du kan også bruge en eye patch til at lindre hævelser med. Huden har brug for fugt og elasticitet for at kunne modstå snavs, sollys, lys fra vores mobiler og pc skærme og meget andet. Bruger du make-up hver dag skal din hud også kunne klare dette, og det vil være en god ide at bruge en eye patch som en daglig del af din rutine når du renser og passer din hud. 

Quick fix, go eller no-go? 

Som udgangspunkt handler hudpleje om at holde sin hud sund og ung, ikke kun nu men også i fremtiden, og derfor kan man egentlig ikke bruge et quick-fix til ret meget. Vi har dog allesammen stået i en situation hvor vi havde brug for at gøre noget ved huden her og nu, som f.eks. at dække en bums lige inden vi skulle holde tale, skjule en solskoldning inden en fest, eller se friske ud efter en bytur, og i det tilfælde er det selvfølgelig helt ok at bruge et quick-fix. 

Andre populære indlæg