Fitness i Holte

Mange mennesker har i dag den ene eller den anden form for træningsrutine. Nogle løber og spiller fodbold. Andre klatrer eller ror kajak. De fleste tager en gang imellem en lang spadseretur. Og et stigende antal beskæftiger sig desuden med træningsformer som for eksempel pole dancing.

Fælles for stort set alle moderne mennesker er dog også, at vi har meget at se til. Derfor kan nogle af os af og til godt have svært ved at tage os sammen til at opretholde de mere fysisk rutiner. Og dét kan også være forklaringen på, at flere og flere i løbet af de seneste par år har valgt at tilmelde sig et fitnesscenter.

Bor du i nærheden af Holte, kan du glæde dig ved, at du ikke skal bevæge langt væk for at kunne påbegynde et nyt træningsforløb. Du kan prøve fitness Holte – de har nemlig et træningscenter midt i byen.

Hvorfor træner vi?

Der er flere gode grunde til regelmæssigt at hoppe i træningstøjet. Måske træner du, når du gerne vil have tid for dig selv. Har du en travl og halvstressende hverdag, er det essentielt, at du bare en gang imellem koncentrerer dig om dig selv og dit eget velvære. Det kan også ske, at du har opdaget, hvor meditativ en effekt en god træningssession kan have. Og har du nogensinde kæmpet med for eksempel selvværdsproblemer, angst eller depression ved du, at de endorfiner, der udløses, når vi træner, er guld værd for vores krop. Dertil træner mange af os naturligvis, fordi vi gerne vil leve godt så længe som muligt. Det er ikke nogen nyhed, at træning både styrker vores muskler og formindsker risikoen for livsstilssygdomme, hjerteproblemer og blodpropper.

Hvilke hold udbyder fitnesscenteret i Holte?

Energiis fitnesscenter i Holte udbyder flere forskelligartede hold. For eksempel kan du gå på et Reformer-hold og opleve én af verdens mest skånsomme og effektive træningsformer. Under Reformer-træning skabes modstanden i en kombination mellem din kropsvægt og maskinens fjedre, og dét betyder, at du selv kan tilpasse træningens belastning. Er du nysgerrig på de mere alternative holdtyper, kan du overveje at tilmelde dig holdet Heat It Up, hvor træningen foregår i en 37 grader varm infrarød holdsal. Det rette hold afhænger naturligvis af dig og af dine specifikke træningsbehov.

Om energii Holte

Det første energii center åbnede i 2011 på Ny Kongensgade i København K. Siden da er der fulgt seks nye centre i Danmark, og ét af dem befinder sig på Øverødvej i Holte. Energii er verdens største Reformer-kæde, og dermed kan du være sikker på effektiv, skånsom og professionel træningssparring, hvis du tilmelder dig et Reformer-hold i fitnesscenteret i Holte.

Centeret brander særligt sig selv på fire parametre. For det første kan du hos energii i Holte få tonet og opstrammet hele din krop. For det andet kan du få et varigt vægttab, der også er sundt. For det tredje kan du markant få forbedret din kropsholdning. Og for det fjerde vil træningen sikre dig masser af energi og overskud i hverdagen. Kort sagt er det bare om at komme i gang.

Andre populære indlæg