Smykker er ikke kun til kvinder

I de seneste mange år har smykker kun været benyttet af kvinder. Selvom der længe har været et marked for smykker til mænd, så har smykker fortsat haft et ry for at være forbeholdt det kvindelige køn. Men sådan er det heldigvis ikke mere.

Nu til dags så er smykker til mænd mindst lige så almindelige, at spotte i bybilledet – og det ser faktisk super smart ud. Hvis du er parat til at tage din stil til nye højder, så skal du overveje at investere i nogle fede mande ringe. 

Ringe tilbage i modebilledet 

Mande ringe er ikke længere kun til ægtefolk. I dag kan du finde en lang række flotte mande ringe med enkle og elegante udtryk, som gør sig bemærket på hænderne. En ring til mænd er et fedt modestatement, som vil få dig til at skille dig ud fra mængden med dit eget unikke udtryk. 

Køb en ring til mand og gør din personlige stil fuldkommen unik med et maskulint smykke. En ring til mand afspejler både selvsikkerhed, attitude og god stil. Det er et smykke som virkelig er med til at skabe kant og elegance med et spændende og anderledes look. 

Herreringe i flotte designs 

Mande ringe er til dig, som hviler i din maskulinitet, og godt tør stå frem og skille dig ud fra mængden. En ring til mand adskiller sig fra de modeller af ringe, som vi ofte ser kvinder bære. Selvom der er tale om en flot ring til mand betyder det ikke, så betyder det ikke, at du udelukkende finder prangende ‘bling bling’ og store farverige sten. 

Mande ringe fås i enkle og sofistikerede designs, som passer til din personlige stil. En ring til mand kan både være stor og dominerende med motiver, eller lille og enkel uden at den går ubemærket hen. 

Hvordan bærer jeg manderinge?

En ring til mand kan bæres lige som du har lyst til det, både til hverdag eller til fest. Find en ring til mand i både, guld, sølv, titanium eller andre rå materialer. Mande ringe fås i forskellige størrelser, så de passer både til ringe og langefingeren, lillefingeren eller endda tommelfingeren. 

En mande ring til lillefingeren er blevet rigtig populært i moderne tid. En lillefingerring er en atypisk form som ring, der ofte ikke ses ved kvindesmykker. Det er også populært at bære store kraftige ringe på alle fingrene for virkelig at skabe et  mere udtryksfuldt look med dine smykker. 

Ringe til mænd gennem historien

Vidste du at ringens oprindelse stammer helt tilbage fra det gamle Egypten? Ringe har før i tiden været båret af mænd lige så vel, som de blev båret af kvinder. Ringen havde en symbolsk betydning, som ofte udstrålede rigdom og magt. En ring kunne også udstråle kærlighed, hvilket er en symbolsk betydning, som vi har taget med os i form af forlovelsesringen. 

Det er ikke til at sige, hvornår ringe for mænd igen gik af mode, men det er kun fedt at se at ringe til mænd lave et comeback i det 21. århundrede.

Andre populære indlæg