Bliv klogere på din fremtid med TryMedics

Er du i tvivl om, hvordan du skal vælge uddannelse? Og overvejer du at vælge noget inden for sundhedssektoren? Hvis det er tilfældet, skal du overveje, om du skal tilmelde dig praktik med Trymedics. Her får du mulighed for at afprøve forskellige muligheder inden for området, samtidig med at du lærer nye mennesker at kende og får et nyt fællesskab. 

Læs videre her, hvis du overvejer at tage et sabbatår i udlandet og gerne vil blive klogere på, hvad TryMedics tilbyder. 

Tilmeld dig 4-ugers praktik 

Hvis du går og leger med ideen om at blive studerende inden for sundhedssektoren, kan du tilmelde dig et 4-ugers praktikforløb i Zanzibar eller Uganda for at blive klogere på, om det er noget for dig. Det er en god mulighed for at kombinere sommerhygge med nye venner og en mulighed for at blive klogere på din fremtid. 

Undervisningslektioner 

Som udgangspunkt vil dagene i praktik med TryMedics starte på hospitalet kl 7.80 og slutte kl. 12.00, hvor der nogle dage er undervisningslektioner om eftermiddagen. Undervisningen foregår sammen med resten af dit hold, og de holdes af hospitalets erfarne medarbejdere. Grundet de korte tidsrum er der også plads til at være sammen med dit hold, udover når i er på hospitalet eller har undervisning, og på den måde er praktikopholdet en god mulighed for at skabe nye venskaber. 

Mange muligheder 

Der er mange forskellige jobs inden for sundhedssektoren, og det afspejler sig også i de forskellige muligheder for praktik, som TryMedics tilbyder. Du kan vælge et praktikforløb, hvor du følger en læge, sygeplejerske, tandlæge, jordemoder eller en fysioterapeut. Dine muligheder er brede, uanset hvad du har planer om at uddanne dig til inden for sundhedssektoren. Du kan læse mere om de enkelte praktikophold på hjemmesiden.  

I praktik som læge 

Hvis du vælger at tilmelde dig TryMedics program for mulige kommende lægestuderende, er der måske nogle bekymringer involveret. Det er et stort ansvar at være læge, og derfor skal du ikke bekymre dig om at blive kastet ud i situationer, som du ikke kan varetage.  

Hvis du er med på praktikholdet som læge, følger du en erfaren læge i hans eller hendes dagligdag, hvor du er i det der hedder observationspraktik. På den måde får du et stort indblik i, hvordan hverdagen fungerer på et hospital og en førstehåndsviden omkring, hvad man skal vide som læge, og dermed et indblik i dit fremtidige studie og job. 

Erfaring på forskellige afdelinger 

For at opleve mest muligt og få størst muligt indblik i din fremtid som lægestuderende, har du mulighed for at skifte afdeling hver uge i praktikken. På den måde får du får du mulighed for at opleve mange forskellige afdelinger, og dermed hvad der kræves af en læge, som skal have meget viden indenfor mange forskellige områder. 

Vælg et praktikophold med Trymedics som studerende 

Hvis du allerede er godt i gang med din uddannelse, og du derfor skal have et praktikforløb inden for dit felt, kan du tilmelde dig klinisk praktik inden for din uddannelse. På den måde har du mulighed for at opleve udlandet mens du studerer, samtidig med at det forbedrer dine kliniske færdigheder. 

Andre populære indlæg