3 simple ideer hvis du vil renovere fliserne i dit badeværelse

Er der brug for et nyt look på badeværelset? Hvis du renoverer dine fliser får du hurtigt et badeværelse der ser helt anderledes ud, mangler du inspiration så finder du her 3 måder at renovere fliser i badeværelse på.

Skift fliserne ud

Nye fliser kan give et helt nyt look, og vil du gerne have en større størrelse, eller en anden form, eller er du træt af det materiale dine fliser i badeværelset er lavet af, så kan du selvfølgelig ikke bare lige renovere dem.

I det tilfælde er din bedste mulighed helt at udskifte fliserne i badeværelset.

Heldigvis findes der masser af inspiration på nettet, og mulighederne for at finde nogle fliser som du syntes passer perfekt er nærmest uanede.

Se inspiration til fliser til badeværelse her.

Nye fliser kan i mange tilfælde også være billigere eller koste det samme som en renovering af fliser i badeværelse ellers ville gøre. Det afhænger selvfølgelig lidt af hvor meget værktøj osv. du skal bruge og om du allerede har noget af det i forvejen.

Har du ikke lyst til at købe nye fliser til badeværelse, men vil du hellere renovere de gamle, så får du herunder 3 tips.

https://flisebent.dk/kategori/fliser/

Opfrisk eller forny fugen

Du har sikkert altid bare set på fuger som noget praktisk mellem dine fliser i badeværelset, men vidste du at fuger faktisk er meget mere, og med den rette behandling kan de give et helt nyt liv til dine fliser.

Du kan enten vælge at skrabe ca. 3 mm af alle fugerne og lægge en helt ny i præcis den farve du ønsker, eller du kan give dine fuger en opfrisker som toner din fuge på en ny måde.

En ny fuge der f.eks. matcher interiøret på dit badeværelse kan være med til at understrege stilen og give et frisk spil til dine fliser i badeværelset.

Mal dine fliser

Med maling har du næsten ubegrænsede muligheder når det kommer til farvevalg, og du kan skabe uendeligt mange flotte effekter på dine fliser i badeværelset, det kræver dog et grundigt forarbejde, og i brusekabinen skal du ikke regne med at det holder mere end 5 år, inden det skal genopfriskes.

Du skal først og fremmest rense dine fliser grundigt for kalk og snavs, slib derefter overfladen ned. Sørg for at støvsuge grundigt da malingen ellers kan blive ødelagt.

Giv en omgang forankringsgrunder, og mal derefter den ønskede farve. Sørg for at bruge en vådrumsmaling når du maler fliser i badeværelse.

Forny med selvklæbende folie

En sjov og anderledes måde at forny fliser i badeværelse på er med selvklæbende folie.

Du kan vælge at forny alle, eller kun dele af dine fliser. Lav f.eks. flotte mønstre, en bort rundt langs væggen eller kant et område af.

Selvklæbende folie har ca. samme levetid som en omgang maling, men kræver knap så meget arbejde, og det er derfor både en nem og hurtig løsning med mange muligheder når du vil renovere fliser i badeværelse.

Andre populære indlæg