Det bør du vide om e cigaretter

Ved du, hvad e cigaretter er for noget? Har du hørt om e cigaretter før, men er du meget i tvivl om, hvorvidt du skal have en? Hvorfor er e cigaretter overhovedet blevet skabt?

Her snakker vi lidt mere om e cigaretter, og du kan blive lidt klogere på det generelt.

Hvorfor er e cigaretter blevet skabt?

E cigaretter var oprindeligt en ting, som blev skabt som et hjælpemiddel til de rygere, som gerne ville stoppe med at ryge – eller i hvert fald finde et lidt sundere alternativ end de almindelige smøger. E cigaretter kan nemlig give dig lidt samme følelse, som almindelige cigaretter kan gøre det. Du har stadigvæk noget, som du kan stå med i en 5 minutters pause på jobbet sammen med de andre rygere. Du kan finde flere e cigaretter på Go Smoke.

Når man prøver på at stoppe med at ryge, kan det ofte være rigtig svært netop fordi, at man mister den form for sammenhold, der kan være mellem rygerne. Netop derfor kan e cigaretterne var rigtig godt for dig, hvis du er ryger der gerne vil stoppe med at ryge smøger, men samtidig ikke har lyst til at miste sammenholdet.

Naturligvis er det meget sundere for dig blot at trække ganske almindelig ren luft ind i lungerne. Det er naturligvis sundere end e cigaretter. Men e cigaretter er nu ikke særlig farlige – og de er især ikke farlige, hvis du sammenligner det med almindelige smøger.

E cigaretter er derimod et rigtig godt alternativ for dig, som har svært ved at stoppe med at ryge eller bare ikke har lyst til at gå på kompromis med dit helbred.

Bør du går i gang med e cigaretter når du ikke er ryger?

Hvad så når du ikke er ryger i forvejen? Er det så en god ide at gå i gang med e cigaretter?

Flere og flere danskere – især de unge mennesker i Danmark – er begyndt at bruge e cigaretter når de for eksempel er til fest, eller når de bare lige føler trangen til dem. En del af disse var ikke rygere i fare vejen men er i stedet gå i gang med at ryge e cigaretter. Er det en god ide?

Som sagt er det meget sundere for din krop blot at trække vejret dybt ned i lungerne endda at ryge på e cigaret. En e cigaret er dog ikke så farlig, at man er nødt til at være utrolig bange for det.

Det er svært at vide, hvilke mennesker der ville have gået i gang med at ryge almindelige smøger, hvis de ikke havde e cigaretterne at falde tilbage på i stedet for.

E cigaretter kan dermed være et godt alternativ for dem, som ingen gerne vil stoppe med at ryge eller dem, som overvejer at gå i gang med det, men helst ikke vil gøre det af helbredsmæssige grunde. 

Andre populære indlæg