Drømmen om en fest

Helt uden at overdrive kan man vist roligt påstå, at året 2020 ikke blev helt som ventet. Festivaler, sportsarrangementer, foredrag, koncerter, bryllupper og andre fester er blevet aflyst fra en ende af. Og selvom det ville have været sjovere, hvis kalenderen var fyldt med festlige aftaler, så er der ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget.  

Som det ser ud lige nu, så er der nemlig masser af tid til at planlægge, hvordan livet skal se ud, når corona-restriktionerne letter, og verden endnu engang vender tilbage til det, vi kender.  

VIP eller festival? 

Efter en lang periode med social distance og et fåtal af festlige sammenkomster, bliver det rart atter at kunne mødes til musik og dans med gode venner. Med underskud på den sociale konto hos både mennesker der går til festival og vinsmagning, har festarrangørerne frit valg på alle hylder, når der igen skal udsendes invitationer. Det er blot med at rekvirere de rette rekvisitter til lige præcis den slags fest, som man ønsker at afholde.  

Skal det være rigtig stort, kan det være en god idé at benytte sig af et mobilhegn. Skal man f.eks. afholde en koncert kan man leje et afgrænsende hegn, der midlertidigt holder publikum fra scenen. Eller skal det være ekstra fint? Så kan man ligeledes leje en VIP-afskærmning til sine gæster, så de kan ankomme med stil. 

Tag til fest uden at blive smittet 

Selvom restriktionerne i fremtiden vil lette og det derved vil blive nemmere at invitere gæster til fest, så er der stadig mulighed for at afholde fester med lav smitterisiko. Ved hjælp af ganske få klik er det nemlig muligt at leje både et festivalhegn og en tilhørende hegnsdug. Man kan opsætte det midlertidige mobilhegn i haven og opdele sit gardenparty i flere små sammenkomster. Det giver lav smitterisiko, men højt humør.  

Særligt hvis hegnsdugen udsmykkes med festlig pynt som dekorative, glitrende guirlander eller stemningsfulde lyskæder. Der er ingen, der har sagt, at man behøver en festival for at opsætte et festivalhegn. Det er kun fantasien, der sætter grænser.  

Romantisk look 

Det kan være fristende at invitere til et brag af en fest, når muligheden atter byder sig. Men det betyder jo ikke nødvendigvis, at der skal inviteres rigtig mange mennesker. Det kan være absolut lige så hyggeligt og sjovt at invitere sine allernærmeste. Med en mindre gæsteliste er der måske ligefrem bedre tid til at planlægge og kæle for detaljerne.  

Måske en teltfest i luksuriøse omgivelser med en godt sammensat menu ligger nr. et på ønskelisten? I så fald kunne det være en idé at leje romantiske hvide stakitter og opsætte dem i haven for at danne en midlertidig terrasse. Udsmykket med røde roser eller duftende sommerblomster i alverdens farver kan den danne rammen om et smukt dansegulv eller en lounge til netværk og smalltalk. Uanset hvad er der én ting, der er helt sikker. Med de rette remedier bliver planlægningen en leg og festen en stor succes.  

Andre populære indlæg