Opnå de flotte og naturlige øjenbryn, du har drømt om, med produkter fra Benefit

Øjnene bliver kaldt vinduerne til ens sjæl. Dog er ens øjenbryn også en vigtig del af ens ansigt. Både fordi de beskytter dine øjne mod snavs og sved, men også fordi de kan ændre dit ansigtsudtryk. Derfor er det populært at definere ens øjenbryn. Når du vælger at bruge makeup til dine øjenbryn, kan du diktere, hvordan de skal se ud. Du kan enten gå den naturlige vej eller den mere fremhævet vej. Vær kreativ og få flotte bryn, som passer til dit ansigt.  

Øjenbryn med ”Gimme Brow”  

”Gimme brow” giver dig mulighed for at udfylde dine bryn, hvor der ikke er så mange hår. Dette Benefit produkt er især til dig, som mangler lidt fylde i dine bryn. Dette produkter indeholder fiber, som hjælper med at give dine bryn et mere fyldt udseende, så de kan fremstå skrabere på dit ansigt. Alt efter for meget af produktet du bruger, kan du tilpasse dine bryn i forhold til naturlighed. Med dette produkt kan du både fremhæve dine bryn, eller du kan udfylde dem. Disse metoder kommer an på, hvilket et udseende du går efter. Derfor kan det også være en spænende måde at lege med dine bryn.  

Optegn dine bryn med en øjenbrynsblyant  

De fleste makeupbrugere kender til øjenbrynsblyanter. Dette er ofte et hyppigt brugt produkt i manges makeupsamlinger. Øjenbrynsblyanten fra Benefit giver dig mulighed for at være meget præcis med dine bryn. Du kan med små streger giver illusionen af flere øjenbrynshår. Derudover kan produktet bruges til at definere dine allerede eksisterende øjenbryn. Igen kan du lege med dine bryns udtryk, og denne blyant passer perfekt til alle makeupsammenhæng. Denne blyant kan bruges, både når du vil være mere nedtonet, eller når du vil være fremhævet.  

Fire i én øjenbrynsblyant  

Med en fire i én øjenbrynsblyant har du mulighed for at gøre dine bryn endnu mere skrabe. Denne blyant bruges ligesom de kuglepenne med flere farver, du måske brugte som barn. Denne blyant har fire nuancer, som kan hjælpe dig med at fremhæve bestemte steder af dit bryn. Fire i én øjenbrynsblyanten fra Benefit er især til dig, som gerne vil gøre ekstra meget ud af dine øjenbryn.  

Dette produkt er godt kompakt, så du slipper for at skulle bruge adskillige produkter til dine øjenbryn. Dette er både effektivt og pladssparende.  

Få dramatiske bryn med en øjenbrynsgel  

En øjenbrynsgel indeholder mere pigment end en almindeling øjenbrynsblyant. Dette produkt er til dig, som gerne vil have dramatiske og definerede bryn. Derudover er formularen vandfast, så du er sikker på, at dine dramatiske bryn holder hele dagen.  

Øjenbrynsgelen fra Benefit kommer med en børste, som er perfekt til at definere dine bryn. På den måde har du igen et kompakt produkt, som ikke optager alt pladsen i din toilettaske, når du eventuelt er på tur.  

Køb øjenbrynsprodukter fra Benefit og find det udtryk du helst vil have i dine bryn. Find det produkt som passer bedst til din stil.   

Andre populære indlæg