Udon nudler er de bedste nudler

Udon nudler er en type af nudler, der stammer fra Kina. De er lavet af hvedemel og derefter kogt i en gryde med kogende vand. Nudlerne er ofte serveret med forskellige slags fyld, som kan omfatte grøntsager, kød eller fisk. Udon nudler har en meget blød tekstur, og de er derfor ofte anvendt i suppe-retter. De kan også spises alene med sovs eller dressing. Udon nudler er for det meste fremstillet af durummel, hvilket gør dem lidt tykkere end andre nudler. Køb dine lækre udon nudler i dag hos den kinesiske købmand og spis godt i morgen.

Her er 5 retter du nemt kan lave

1. Udon nudler med sovs, udon nudler kan også spises alene med sovs eller dressing. Uden sovs er de bare lidt kedelige, men med sovs bliver de meget bedre. Du kan snildt lave denne sovs til nudlerne .

2. Kinesisk kyllingesuppe med udon nudler, en klassiker indenfor kinesisk mad. Denne suppe er ikke for stærk i smagen, og den kan spises af alle. Kylling og grøntsager giver suppen en sund og nærende smag, og nudlerne gør den meget mættende. Kylling er også let tilgængeligt for alle mennesker i hele verden, det er billigt og koster ikke lige så meget som oksekød for eksempel.

3. Fiskesuppe med udon nudler, en anden type af suppe, der ofte serveres med udon nudler. I denne opskrift bruger vi fisk i stedet for kylling, men suppen egner sig også godt med kylling. Fiskesuppen er en let og sund suppe, som kan spises af alle. Du kan lave denne opskrift på under 30 minutter, og så er det kun et spørgsmål om at tilberede fisken efter eget ønske. Suppen smager fantastisk, især hvis du benytter friske fisk som ingefær, citron og basilikum.

4. Karrysuppe med udon nudler, en varm og velsmagende suppe, som er meget nem at lave. Karrysuppen kan spises af alle, og den er særligt velegnet til aftenmad eller frokost. Karrysuppen smager bedst med en god karry, men den kan også laves med andre krydderier. Nudlerne gør suppen meget mættende, og du kan toppe den med et drys af chili flakes for ekstra varme.

5. Udon nudler i ovnen, med nogle grøntsager og vilkårligt kød er en hurtig og nem opskrift på lækre nudler i ovnen. Nudlerne bliver hertilbagt , hvilket gør dem nemme at lave, og de smager fantastisk. Du kan bruge alle slags nudler til denne opskrift, men udon nudler er et oplagt valg, da de er lidt tykkere end andre nudler. Du kan lave denne opskrift på under 30 minutter, og så er det kun et spørgsmål om at tilberede retten efter eget ønske.

Nudler er en gammel klassiker

Nudler stammer fra Kina, og de blev første gang opfundet for mere end 2000 år siden. Der er mange forskellige historier om, hvem der opfandt nudlerne, men det er usikkert, hvem der faktisk opfandt dem. Det er dog sikkert, at nudler var en populær ret i Kina for mere end 2000 år siden. Man har altså spist nudler i rigtig lang tid i Kina, og de kommer man nok stadig til.

Andre populære indlæg