Derfor skal du vælge en Philips Hue spotlampe

Belysningen i dit hjem er utroligt vigtigt for, hvordan dine hverdag føles og leves. Det er vigtigt, at du både har lamper til hyggelys, og lamper som kan lyse godt op til læsning, madlavning, mm. Det kan være svært at vælge, hvilke lamper, man skal installere hvor. Derfor har Philips skabt deres Philips Hue lamper, som kan det hele.

Hvorfor er de smarte?

Jo, en Philips Hue spotlampe kan simpelthen det hele. I Hue-serien findes der mange forskellige lamper og kombinationer, så der er helt sikkert en, som passer til dig. Philips Hue spotlamper kan styres med både almindelige stikkontakter til tænd og sluk, men hvis du skal have rigtig glæde af dem, så kan du hente den tilhørende app. Her kan du indstille alverdens ting og sager, og du kan også tænde og slukke lamperne med appen. Det betyder f.eks., at du kan slukke alt lys, når du ligger i sengen. 

Et væld af farver

En Philips Hue spotlampe kan også skifte farve og styrke. Du kan derfor vælge lige den indstilling, som passer til et givent tidspunkt. Der er 16 millioner farver at vælge imellem, som er sat nemt op, så du kan se dem. Når du har valgt en farve, kan du så styre intensiteten af din Philips Hue spotlampe, så den er perfekt til din aktivitet.

Kombiner dine lamper

Hvis du har flere af lamperne, så kan du også skabe fedt lys i flere nuancer i samme rum. Det er især sjovt til fest, hvor du kan lave dit eget lysshow. Her er det kun fantasien, der sætter grænser, så det er bare med at lege med alle regnbuens farver.

Væk op på en rar måde

Flere af lamperne kan også indstilles til at tænde, når du skal op. Her kan de gradvist lyse mere og mere, så de simulerer en solopgang, som vækker dig langsomt og behageligt, så du er frisk og klar til en ny dag. Det kan være rigtig rart, at vågne på denne måde. Det er især fedt om vinteren, hvor man ofte står op før solen. Den kan være svært at vågne i mørket, at lamperne kan være med til, at det er både nemmere og mere rart at skulle tidligt på. Det kan være godt for både børn og voksne, så hele familien kan eksperimentere med lamperne.

Lyset bliver en leg

Med de smarte Philips Hue spotlamper, bliver lamper en sjov feature i dit hjem. Når du finder en setting, som du virkelig elsker, så kan du blot gemme den i din app, så den er nem at finde igen. Når du bare skal bruge almindeligt lys, så kan lamperne blot tændes på kontakten eller med din app, og så går den tilbage til grundindstillingerne, hvor du får et stærkt, godt lys, som lyser rummet op. Både børn og voksne kan nemt bruge appen, så børnene kan også eventuelt få den på deres telefoner, når du synes, at de er gamle nok.

Andre populære indlæg