Overvejer du et praktikforløb i dit sabbatår? Så læs med her

Det kan være svært at finde ud af, hvad man har lyst til at lave i sit sabbatår. Man skal have det sjovt selvfølgelig, men på samme tid skal man også bruge sin fritid på at finde ud af sig selv, og hvad man har lyst til at lave efter sit sabbatår. Hvis du har overvejet et praktikforløb i dit sabbatår, men ikke kan finde ud af det helt rigtigt for dig, så skulle du måske kigge lidt mere på Trymedics. 

Hvem er Trymedics? 

Trymedics er et firma, der kan give dig et praktikforløb i dit sabbatår som enten jordemor, tandlæge, sygeplejerske eller fysioterapeut. Det er et lidt specielt praktikforløb, da det kommer til at foregår i udlandet, enten i Zanzibar eller Uganda, og det er her du kommer til at bo sammen med en masse andre unge, der interesserer sig for det samme som dig. Der behøves ingen uddannelse eller noget, bare interessen er nok til at du kan komme med.  

Trymedics giver dig mad, seng, transport og job, og der bliver sørget for en mentor, så man altid kan tage fat i nogle, hvis der er noget, man vil spørge om. Du kan selv undersøge mere om trymedics på nettet, hvor du kan finde ud af, hvordan man tilmelder sig, og alle de ting der skal klares før, man kan.  

Derfor er et praktikforløb godt 

Det er smart at gøre et praktikforløb en del af sit sabbatår, da det kan gavne en gevaldigt. Det er ikke bare en oplevelse, der kan gøre dig mere klar på, hvad du har lyst til at lave resten af livet, men et praktikforløb kan også gøre dig klar på at arbejde med nye mennesker, og give dig mere blod på tanden til at blive ved med at lære mere og udvikle sine færdigheder.  

Hvis man har overvejet at tage ud og rejse i et sabbatår, er dette praktikforløb en god måde at blande rejse og arbejde sammen på. Om dagen kan man arbejde og lære noget nyt, og om aftenen har man god fritid til at hygge med de andre, der er i praktik, og danne nogle nye venskaber. 

Sådan tilmelder du dig  

Hvis du vil tilmelde dig, skal du gå ind på nettet og tilmelde dig. Hvis du har det svært med at skulle tage af sted af alene, kan man altid høre, om der er nogle i din omgangskreds, der kunne tænke dig at tage af sted med dig. Det er en stor vej at tage væk hjemmefra, så man skal være sikker på at man er komfortable med nye mennesker, og ikke får lyst til at tage hjem lige efter man er kommet.  

Man betaler penge for at komme derned, og det er en stor oplevelse, men hvis man ved med sig selv, at man har svært ved at have det sjovt, når man ikke kender nogle, så er det måske ikke det bedste sted at starte. 

Andre populære indlæg