Derfor er det vigtigt at holde ren facade på din virksomhed


Facaden på din virksomhed er dit ansigt udadtil, og det første dine kunder/potentielle kunder ser når de nærmer sig din virksomhed. Er facaden beskidt og fuld af mos, sender det et dårligt signal til dine kunder, allerede inden de er trådt ind af døren.

Facaden er ellers ikke ligefrem noget man tænker super meget over. Det er forståeligt hvis du går mere op i at huske at gøre rent indenfor og vedligeholde hvordan din virksomhed ser ud inden døre.
Men det betyder ikke at du skal forglemme vigtigheden af os at vedligeholde hvordan din virksomhed ser ud udenpå. Et førstehåndsindtryk kan ikke ændres, og det er ofte det der ligger som grundstenen i hvad dine kunder og potentielle samarbejdspartnere tænker om din virksomhed. Her er det din facade der afgiver førstehåndsindtrykket.

Facaderensning – en hurtig og effektiv løsning

Som det ligger i navnet er facaderensning den hurtigste og mest effektive løsning til rensning af din virksomheds facade. Ofte er hvad der gør din facade grim at kigge på, alger. Det danske vejr er nemlig perfekt for alger at gro og trives i.

Er algerne ikke særlig slemme, så kan du fjerne dem selv, hvis du synes det er en for dyr løsning at investere i professionelle. Men gør du det selv bliver resultatet højst sandsynligt ikke ligeså tilfredsstillende, det tager lang tid og massere af knofedt og du kommer alligevel til at skulle købe algefjerner ind i dyre domme.

På lang sigt er det altså både økonomisk og praktisk smartere at investere i at få professionelle til at rense facaden på din virksomhed.

Vedligeholdelse, vedligeholdelse, vedligeholdelse

Når først algerne er blevet fjernet, handler det om at vedligeholde den pæne facade, så der forhåbentlig kommer til at gå rigtig lang tid, før det bliver nødvendigt for dig at få bestilt endnu en omgang facaderensning.

At vedligeholde facaden på din virksomhed, kræver også en del mindre arbejde, end en gennemtrængende rengøring. Ofte kan de mindste alger fjernes med varmt vand og en skurre børste.

Er din virksomhed meget stor kræver det selvfølgelig lidt mere, da en større virksomhed også betyder et større overfladeareal som algerne kan strække sig udover.

Men er du dog ordentligt opmærksom på algerne og at de ikke spreder sig, bør det ikke tage mere end en eftermiddag og ekstra knofedt, at holde din facade så god som ny.

Disse tips kan også bruges i privaten

At holde facaden på dit hus pænt og rent er ligeså vigtigt i privaten, som det er hos din virksomhed. De samme principper gælder som nævnt i første afsnit, om at facaden på dit hus er dit førstehåndsindtryk.

privathus i jylland

I en virksomhed er det selvfølgelig vigtigt at have et ordentligt førstehåndsindtryk over for kunder og potentielle samarbejdspartnere, men det er mindst ligeså vigtigt overfor de gæster der kommer forbi og besøger dit hus.

Har du derfor allerede bestilt facaderensning til facaden på din virksomhed, bør du også overveje om det er noget du bør investere i til dit private hjem.

Andre populære indlæg