IT support uden begrænsninger


IT drift er et vigtigt element for enhver virksomhed, hvorfor en pålidelig samarbejdspartner og IT-supportaftale er essentielt. Datasikkerhed og ikke mindst GDPR er efterhånden et meget omtalt emne i erhvervslivet, da den nye persondataforordning fra EU er med til at stille langt højere krav til erhvervsdrivende. IT sikkerheden i virksomheden er altafgørende, hvis man skal være kompatibel med GDPR, da et dårligt miljø kan være årsag til lækning af netop følsomme data.

De fleste virksomheder vælger derfor at outsource IT support hos en ekstern samarbejdspartner, da det på mange områder kan være en kæmpe fordel. Først og fremmest er der en stor mangel på IT kompetencer i Danmark og ydermere kan det være en kæmpe risiko, hvis det ender med en fejlansættelse. At benytte sig af en ekstern virksomhed til at varetage IT support kan desuden medføre bedre udnyttelse af ressourcer og likviditet, hvilket kan være en fordel for mange mindre virksomheder.

Valg af IT support samarbejdspartner

Det kan være svært at finde en pålidelig og kompetent samarbejdspartner, når det kommer til IT drift og ikke mindst IT support. Det er en broget branche, hvor der er mange om buddet, men samtidig er det ikke alle som kan levere kompetent IT rådgivning. Er du på udkig efter en freelance IT konsulent eller måske et IT firma i København, så skal du være omhyggelig med at finde din IT hjælp. Først og fremmest bør du sikre dig en fornuftig kontrakt, som begge parter kan stå inde for. I tilfælde af personlige fejl og andre påvirkninger af dit IT miljø, er det vigtigt at vide, hvem der står til ansvar. Derudover skal du sikre dig at konsulenterne selvfølgelig har kompetencerne til at varetage lige netop det du har brug for. IT er et vidt begreb og der findes et hav af muligheder, hvorfor specialister at foretrække. Langt de fleste enterprise virksomheder vælger f.eks. Office365 og et Microsoft Azure miljø, men det nytter intet at anvende en IT konsulent i København, hvis han udelukkende er specialist i Macintosh.

Mange IT virksomheder har flere forskellige specialister, så de kan matche ethvert behov, uanset om projektet er mangesidigt. Zwable der er en nystartet virksomhed, som tilbyder både support og drift af IT, har god erfaring med at sætte flere konsulenter på en enkelt opgave. De tre stiftere og partnere er alle tidligere IT konsulenter fra København, som har hver deres kernekompetencer, hvilket gør dem til et ideelt team. Af kompetencer kan blandt andet nævnes Microsoft Azure, Office365, klienthåndtering og ej at forglemme IT-sikkerhed generelt set.

IT produkter er konstant under udvikling, hvorfor det kan være svært at skabe et in-house team, som kan installere, opsætte og ikke mindst vedligeholde et avanceret IT miljø. De fleste tror fejlagtigt at det er dyrt at benytte sig en ekstern partner til IT drift og IT support, men det behøver det ikke nødvendigvis at være. Zwable ønsker at revolutionere branchen ved at tilbyde IT supportaftaler helt ned til 25 kr. om dagen pr. brugere, hvilket omfatter ubegrænset support og hjælp til opsætning.

office365

Gratis IT rådgivning

Som nystartet virksomhed, iværksætter eller blot selvstændig erhvervsdrivende kan det være uoverskueligt at sætte sig ind i de forskellige IT systemer, der er på markedet. Det er både ressourcekrævende og omkostningsfuldt, hvis vælger de forkerte systemer. Hos Zwable tilbyder de iværksættere gratis IT rådgivning og support i en begrænset periode, hvilket består af blandt andet hjælp til netop valg af systemer og ikke mindst opsætning deraf. I langt de fleste tilfælde ender det med, at nystartede virksomheder vælger en Microsoft Office365 løsning, da det er både nemt og effektivt. Med Office365 får man alt fra Word til Excel og en funktionel e-mail adresse i Outlook. Skal du bruge rådgivning eller hjælp til IT, så kan det klart anbefales at tage en uforpligtende samtale med IT firmaet Zwable, som har lokation i København.

Andre populære indlæg