Dette foder skal du give dine kaniner og gnavere


Når du har et kæledyr, er det fuldstændig centralt, at du fodrer det korrekt. Det gælder, uanset hvilket dyr, du har kastet din kærlighed på. Der eksisterer nemlig mange forskellige slags dyrefoder, men nogle typer passer slet ikke til dit dyrs behov. Det er, fordi der er mange ingredienser, som dyret godt kan tåle i mindre doser, men samtidig er de hverken nødvendige eller sunde, så der er simpelthen ingen grund til at give dem til dit dyr.

Derfor skal du selvfølgelig vælge det bedste foder af høj kvalitet, når du skal finde det rette grundfoder. Selv hvis du giver noget nu, der ikke er helt i orden, er det aldrig for sent at skifte, så bare rolig. Her kan du læse mere om, hvordan du fodrer din kanin eller din gnaver korrekt.

Du kan købe Burgess Excel på https://dyreverdenen.dk/burgess. Det er noget af det allerbedste kaninfoder på markedet, så det går du ikke galt i byen med.

Den rette mad til sarte kaninmaver

Kaniner har yderst følsomme maver. Hvis du ikke allerede gør det, så sørg for at holde øje med din kanins afføring. Den fortæller nemlig rigtig meget om dens generelle velbefindende. Den skal bestå af store kugler i lidt lysere farver med masser af hø i.

Du skal kunne se fibrene i den, kan man sige. Det er nemlig helt essentielt, at din kanin får masser af fibre i kosten. Den skal bestå af 80 procent hø, 15 procent grønt og kun 5 procent kraftfoder. Selvom kraftfoderet ikke udgør en stor del af den daglige fodring, er det stadig vigtigt, at det er af høj kvalitet.

Burgess Excel indeholder en masse gode ingredienser, som din kanin har brug for. Det gælder både vitaminer og mineraler, som den normalt ville få i naturen, men når den bor hjemme hos os, er det igennem foderet de skal tilføres.

Herudover elsker de fleste kaniner Burgess, så det vil ikke være noget problem at få det ned. Det indeholder ikke hvede og adskiller sig derfor for mange andre fodertyper, hvor hvede er puttet i som en slags unødvendigt fyld, som egentlig bare sætter din kanins tarmbalance i uorden.

Perfekt til gnavere

Burgess har også en lang række produkter til gnavere. Du skal selvfølgelig vælge den, der passer til lige præcis dit dyr. For eksempel har marsvin brug for mad, som indeholder et godt tilskud C-vitamin, eftersom de ikke selv kan producere det. Det kan være svært at garantere, at de får det ellers, så Burgess er en ideel måde at være sikker på.

Så indeholder marsvinefoderet heller ikke hvede, hvilket ligeledes er godt for deres tarme. Det er herudover antiselektions-mad, som gør, at kræsne grise ikke vil være i stand til at frasortere de ingredienser, de ikke kan lide. Det er slet ikke nødvendigt her, fordi de synes bare, at det smager så godt! Det både sliber tænder og opfylder kravene til marsvinefodring perfekt, så det er virkelig bare et super produkt.

Andre populære indlæg