Køb pokal med gravering


Vil du gerne skabe nye og mere specielle rammer for de konkurrencer, du afholder? Hvis du er på udkig efter et sted, hvor du kan købe en pokal med gravering, så finder du inspiration her. Vi guider dig til, hvor du kan få indgraveret navne, tal, steder eller noget helt fjerde i din vandrepokal, på dine pokalplader, eller hvor end du ønsker graveringen. På den måde kan du nemlig gøre pokalen langt mere personlig.

Hvorfor have en pokal med gravering?

At have en pokal med gravering kan være særlig relevant, hvis det er en vandrepokal, der er tale om.

En vandrepokal rummer historie, og hvis man passer rigtig godt på den, kan den gemme på en historie som måske overlever dem, der kan fortælle om den. En måde at holde liv i historierne og huske på, at de har været der, kan gøres ved at indgravere lidt af historien i pokalen. På den måde bliver historierne holdt i live, hver gang pokalen tages frem.

Der findes naturligvis også webshops, som laver indgraveringer i pokaler til dem, som ikke nødvendigvis har en særlig historie, de vil huske. En gravering kan være lige så betydningsfuld, hvis det handler om at få sit navn på pokalen til skue for alle. Dette kan du blandt andet få hjælp til hos Pokalbutikken.

Måske handler det om at være med på listen over dem, der har gennemført noget, overvundet noget eller måske tabt noget.

pokaler med gravering

Hvilke pokaler tilbydes?

Der er mange forskellige årsager til at være interesseret i at købe pokaler – og det tages der højde for. Webshops, som Pokalbutikken, tilbyder nemlig pokaler i forskellige udgaver, materiale og størrelser. Hos dem kan du både finde en pokal med gravering og pokaler uden.
Måske finder du en mulighed, som du ikke allerede selv havde tænkt på. Nedenfor kan du se nogle af de pokalmuligheder de tilbyder:

  • Vandrepokaler
  • Luksus pokaler
  • Prisvenlige pokaler
  • Pokaler i forskellige størrelser

Hvis du har et ønske om gravering i en anden type pokal, så er dette også muligt, du skal blot kontakte dem og høre om, hvad der kan lade sig gøre. Mulighed for gravering handler nemlig om det materiale, som pokalen er udarbejdet i.

Gravering i pokalplader til Hall of Fame

Måske er det ikke blot en pokal med gravering du leder efter, men en hel væg, hvor du kan skabe dig overblik over dit fodboldhold, vindere i skakklubben, deltagere i en konkurrence, medarbejdere på arbejdspladsen eller noget helt femte. Dét kan de helt sikkert også hjælpe dig med. De tilbyder nemlig flotte aluminiums plader med et flot finish, hvor gravering af navne eller noget andet du ønsker, sagtens kan lade sig gøre.

Pladerne kan du få i mange forskellige størrelser og med varierende skrifttyper. Derved kan du få en personliggjort gravering, der passer til lige netop det sted, pokalpladen skal hænge. Pladerne kan du få i henholdsvis guld- , kobber- og sølvfarve.

Andre populære indlæg