Hold en afslappende familieferie på Landal Middelfart feriecenter


Har du og din familie planer om snart at tage på ferie, men ved I ikke helt, hvor I skal tage hen? Måske er det svært at finde noget, som I alle sammen vil synes er sjovt, og I går derfor med en masse forskellige overvejelser? Da kan det være, at en ferie på et feriecenter kunne være noget for jer.

Landal Middelfart feriecenter er et feriecenter, som er placeret direkte ud til lillebælt. Det er et feriecenter, som byder på mange forskellige faciliteter, så der vil helt sikkert være noget, som alle medlemmer i familien vil synes er sjovt.

Ferieparkens faciliteter

Landal Middelfart feriecenter er et feriecenter med mange faciliteter. På feriecentret bor du i små huse, som er placeret rundt omkring i et grønt område. Der er tale om små, hyggelige feriehuse, hvor I rigtig vil kunne komme hinanden ved i familien.

På Landal Middelfart feriecenter er der også en centerbygning, som resten af feriecenteret er centreret omkring. Landal Middelfart feriecenter tilbyder både en indendørs og en udendørs pool, så der er masser at komme efter for familiens vandhunde. I sommerhalvåret vil du naturligvis også kunne bade i havet.

På Landal Middelfart feriecenter er der også en legeplads. Denne kan børnene i familien bruge lige så meget, som de har lyst til. Dette er også en glimrende mulighed for børnene for at komme i kontakt med de andre børn, som besøger feriecentret, og måske bliver venner med disse.

familie aktiviteter

Et område med mange gode tilbud

Landal Middelfart feriecenter er beliggende i et smukt og grønt område ud til Lillebælt. Feriecenteret ligger lige ved siden af Hindsgavl Dyrehave, som det er oplagt at besøge. Derudover er Landal Middelfart feriecenter placeret tæt på Middelfart, som er en hyggelig købstad.

I Middelfart vil du kunne finde en masse hyggelige butikker, restauranter og caféer. I har altså rig mulighed for at tage ud og shoppe, og I kan også sagtens gå ud at spise om aftenen, hvis I har lyst til det, eller drikke en kop eftermiddagskaffe på en hyggelig café. Der er også en hyggelig havn i Middelfart.

Hvis I gerne vil se nogle større byer, mens I er på et ferieophold på Landal Middelfart feriecenter, er det oplagt at tage til Odense, Kolding eller Fredericia, hvor I også vil kunne lege turister, hvis det er det, I har lyst til.

Kvalitetstid i familien

Selvom der er masser af muligheder for ting, I kan lave, når I besøger Landal Middelfart feriecenter, så er det først og fremmest kvalitetstid i familien, som er i fokus.

Det vigtigste, når I tager på familieferie på Landal Middelfart feriecenter, er, at I har masser af tid til at nyde hinandens selskab og i al enkelhed bare være sammen. Dette bliver også nemmere med de små, hyggelige ferieboliger, hvor I vil have lyst til at opholde jer og bare slappe af sammen.

Der er rig mulighed for at gøre de helt simple, men dejlige ting sammen, når I besøger Landal Middelfart feriecenter.

Andre populære indlæg