Få hjælp til byggeprocessen – har du brug for en murer på Sjælland?


Danskerne renoverer deres hjem i stor stil, men hvor renovationsprojekter i resten af verden starter med, at der bliver lagt et budget, er danskerne ikke helt så økonomisk anlagte. En international undersøgelse viser nemlig, at det er færre end halvdelen af danskerne, der har lagt et budget, inden de påbegynder en byggeproces.

Når danskerne skal have renoveret køkkenet eller badeværelset, eller have foretaget murerarbejde, tømrerarbejde, el-arbejde eller VVS, svarer 53% af de danske deltagere i en international undersøgelse foretaget af boligportalen Houzz.dk, at de ikke lægger budget inden de påbegynder arbejdet.

En murer på Sjælland kan hjælpe dig med det hele

Det er en imponerende statistik, der måske siger noget om, hvorfor så mange danskere ender med at forgælde sig, når de skal foretage renovationer af huset. Det betyder dog ikke, at man som dansker skal holde sig fra at få foretaget f.eks. murerarbejde.

Noget af det, der kan holde mange danskere fra at lægge budget, inden de påbegynder byggeprocessen, kan være, at det virker som en uoverskuelig opgave. Især hvis du står overfor at skulle renovere badeværelset eller køkkenet, er det nemlig en stor proces.

En anden grund til at danskerne holder sig fra at lægge budgetter, inden de går i gang med deres renovationsprojekter, kan også være, at håndværksbranchen har ry for alligevel ikke at overholde hverken budget eller tidsplan. Heldigvis er der hjælp at hente, for det er ikke alle håndværkere, der arbejder på den måde.

Blandt mange andre selskaber tilbyder en murer på Sjælland at stille sig selv til rådighed som tovholder på hele byggeprocessen og på den måde hjælpe med, at det hele glider fra start til slut.

murermester sjælland

Det kræver stor erfaring at lede store projekter

Murerfirmaet på Sjælland er et selskab ved navn M3S Mureenterprise, og de har det ikke kun i munden, når de tilbyder at hjælpe med byggeri fra start til slut. Blandt deres kernekompetencer er både byggeri for private, erhverv og entrepriser.

Udover et hav af glade privatkunder, har M3S udført murerarbejde såvel som entrepriseopgaver for Langkilden ApS, der skulle have opført 18 ejerboliger i Glostrup. Efterfølgende har Langkilden både rost M3S for deres pris, erfaring og dybdegående indsigt i murerfaget.

Men det er selvfølgelig ikke kun entrepriseopgaver og badeværelser, som den lille murer på Sjælland kan hjælpe med. De har en lang liste af kerneydelser, og derudover har de også specialiseret sig i et at begå sig som hoved- eller totalentreprenør, samtidig med at de udfører deres arbejde.

  • Tilbygning og ombygning.
  • Badeværelse, køkken og fliser.
  • Renovering og vedligehold af facader.
  • Energirenovering.
  • Murerarbejde.
  • Skalmuring.
  • Kirkerenovering.
  • Hoved- og totalentreprenøropgaver.

Selvom M3S Mureentreprise har hjemme i Stenløse, dækker de faktisk hele Sjælland og lidt til, og fordi de fokuserer på at levere opgaven til tiden og til prisen, er der masser af grunde til at få dem ombord på dit byggeprojekt, også hvis du bare skal have ordnet badeværelset. På den måde gør det det muligt for dig at lægge et budget, der faktisk bliver overholdt.

Andre populære indlæg